Travelvee - Innovatief boekingsplatform

OVER HET TRAVELVEE ECOSYSTEEM Travelvee - Progressive Requesting Framework!  Specifiek geconcentreerd concentreren op onbewoonde gebiede...

0.png

OVER HET TRAVELVEE ECOSYSTEEM

Travelvee - Progressive Requesting Framework! Specifiek geconcentreerd concentreren op onbewoonde gebieden - de individuen die hopeloos verliefd worden op de unieke omstandigheden, waarover gesproken wordt tussen je terugtocht en kopers - met zekerheid, onmiskenbaar gebruik makend van het Travelvee-raamwerk. 

Travelvee is echt een gedecentraliseerde individuele situatie waarin rechten worden gekozen tussen interessante aanbiedingen voor aankopen die worden geïdentificeerd met resorts en leveranciers van het aantal gasten, die alleen door hen zelf worden gedaan met behulp van mensen uit het Travelvee-raamwerk: resorts, verblijven, landgoederen, pads, hutten, knoedel, huizen met gelegenheden, herbergen, herbergen.

De onderliggende economie van de Adventure-afbeelding is gemaakt voor ongekende beloningen geïdentificeerd met de instantie van afbeeldingen. De echte verbetering die vanaf de afbeelding Adventure wordt geaccepteerd voor de eerste twee jaar, zal minstens 10.000% zijn. Precies hoe deze specifieke uitkomst zal worden bereikt, wordt eigenlijk de lengte genoemd in de whitepaper en bovendien het TRAVEL-beeldgebied.

DE REISTOPEN

TRAVEL-tokens zijn hulpprogramma's die afhankelijk zijn van de Ethereum ERC-20-standaard. 

De primaire capaciteit van TRAVEL-tokens is om een ​​jaarlijks lidgeld te betalen voor alle Travelvee-klanten - die in de accommodaties, vakantiedoelstellingen en administraties op de Travelvee-fase schikkingsvoordelen bieden. 

Je kunt ook TRAVEL-tokens aan iemand betalen, uiteraard met een eerder plan.

Wat buitengewoon intrigerend is, is de economie van TRAVEL-tokens. De Travelvee-groep definieert deze standaard: de eerste 2 jaar van de Travelvee-fase - alle REIS-tokens die van klanten zijn gekregen (herbergen en andere locaties van bezoekers) zullen verslijten. Het plaatsen, uitvoeren en herstellen van de Travelvee-site gebeurt ten koste van de door de ICO verzamelde bezittingen. Temidden van het derde jaar van de Travelvee-fase, kreeg de helft van de REISWEG-tokens als jaarlijkse lidmaatschapskosten van klanten (verblijven en andere vakantieregio's) worden verschroeid. Te midden van het vierde en vijfde jaar van podiumactiviteiten worden 30% en 20% van de tokens afzonderlijk verschroeid. Tegen de finish van het vijfde jaar van werken op het toneel en in het verleden, zullen we betrouwbaar 10% van de tokens die we van klanten hebben gekregen (pensions en andere bezoekersbestemmingen) consumeren.

In de tussentijd zullen we onze administratiekosten betrouwbaar verbinden met fiat-geld - momenteel: 100 EUR voor kleine artikelen per jaar, 200 EUR voor normale kantoren en 300EUR voor expansieve items per jaar, en de kosten van de tokens glijden en zullen afhankelijk zijn van tokenverzoeken, die vereist zijn om jaarlijkse lidmaatschapsadministraties te betalen aan herbergen op het Travelvee-podium. 

Het consumeren van TRAVEL-tokens zoals aangegeven door het programma waarnaar wordt verwezen, zal een sterke afname in hun aantal veroorzaken, en hun rentestijgingen - tot een deel van hun expansie in achting. 

Platform Token: Ethereum 
Symbool Token: TRAVEL 
Token standaard: ERC - 20 
Token kosten: 1 TRAVEL = $ 1 
AANVAARD TOKEN: ETH 

Zachte muts: 5,00,000 USD 
Hard cap: 30,000,000USD
Totaal tokens: 47.000.000 

PRE verkooptijd: 15 oktober 2018 - 30 november 2018 
Prijzen - de helft 
Grootste - 1.000 USD 

De open deal zal worden gehouden in 3 fasen: 
Fase 1: 01/12/2018 - 31/12/2018 Prijs - 30% 
fase 2: 01/01/2019 - 01/31/2019. Prijs - 20% 
Niveau 3: 01/02/2019 - 15/02/2019. Prijs - 10%

ENKELE BEOORDELINGEN VAN GEWELDIGE CRYPTO SITES


Hieronder zijn enkele relevante links voor meer info; 

Website:  https://icotravelvee.com/
Whitepaper:  https://icotravelvee.com/whitepaper/TravelVee-WhitePaper-en.pdf
ANN:  https://bitcointalk.org/index.php?topic=5055379
Facebook:  https: //www.facebook.com/travelvee/
Telegram:  https://t.me/TravelveeEng
Medium:  https://medium.com/@travelvee1

Bitcointalk URL:  https://bitcointalk.org/index.php?action= profile; u = 2408807

0 comments:

Beoordeling op XPetroleum

XPetroleum is een hypermoderne oliestap die afhankelijk is van de Ethereum-blockchain met scherpe contracten.  XPetroleum produceert een ...