MIX.RENT - GEDECENTRALISEERD PLATFORM VOOR HET HUREN EN DELEN VAN VOERTUIGEN

HET MIX.RENT-PLATFORM Mix.Rent is een algemene markt onderhevig aan vierkante kettingen voor verhuur en uitwisseling van voertuigen. ...




HET MIX.RENT-PLATFORM
Mix.Rent is een algemene markt onderhevig aan vierkante kettingen voor verhuur en uitwisseling van voertuigen. De fase werkt sinds 2017. Vanaf nu is de organisatie beschikbaar in de VS, Rusland, Canada, Mexico en bereidt ze zich voor op verzending in Australië. Het podium sluit aan bij eigenaars van verschillende voertuigen en huurders, waardoor mensen auto's van eigenaren kunnen huren en huren tegen krachtige kosten. Het streven heeft meer dan 6.000 voertuigeneenheden samengesteld met stap voor stap meesterbreinen in verschillende stedelijke netwerken. Twee geldgerelateerde experts hebben hun troeven in handen genomen. Op geen enkele manier zoals verschillende vierkante vlekken, pakken we een echte bedrijfsverbetering aan die mensen in staat stelt om auto's, cruisers, fietsen, jachten, speedboten, helikopters en verschillende voertuigen in verschillende landen van de wereld te huren en te huren.
UITDAGINGEN
  • Het essentiële punt van de huurmarkt voor voertuigen is de niet-naleving van een totale opziener. Stel je voor dat je vandaag een auto moet huren in Los Angeles en morgen moet je een fiets huren in Amsterdam. Je zou de organisaties van absoluut opmerkelijke bestuurders moeten gebruiken, met inbegrip van het ontbreken van zowel een regeling als het totale plan van breekpunten en vergoedingen, en als het nodig is dat je je voordelen verliest.
  • Winkels voor huurvoertuigen zijn bovendien onvoldoende geborgd. Alles bij elkaar genomen, is het voor niemand mogelijk om u een invoer van winkelresources te garanderen, aangezien de markt overloopt van fraudeurs. Evenzo, gezien de manier waarop de bewoner en de eigenaar zich in de regel bezighouden met districten van verschillende landen - is de aanklacht hier niet echt de perfecte manier van handelen.
  • De meeste inwoners van het voertuig zijn toeristen. Ook, terwijl ze geldgerelateerde structuren veranderen om huurkosten te betalen, verliezen ze op dezelfde manier geld. In het geval dat je dit op de blockchain en tokens zet, wordt alles uiteindelijk in toenemende mate winstgevend en rationeel.
  • Blockchain kan op dezelfde manier een uitzonderlijke en legitieme beoordeling geven voor elk voertuig en handelsdeel. Evenzo maakt dit huurauto's veiliger en praktischer dan een andere keer in het huidige geheugen. 
    REMEDIES 
    De huurmarkt heeft een aantal problemen. Het fantasierijke spelplan dat wordt aangeboden door de Mix.Rent zal de toegang tot deze markt voor kleine verenigingen en voertuigbezitters aanmoedigen en hen in staat stellen om vanaf dat moment geld te winnen op dit moment ongebruikte activa. 
    VOORDELEN VOOR GEBRUIKERS
  • Een antwoord dat garant staat voor winkelvergoeding met scherpe contracten
  • Verminderde commissie en snappier behandeling van transacties met behulp van geautomatiseerde contante delen
  • De mogelijkheid om een ​​expresvoertuig te kiezen uit de puntsgewijze informatie die beschikbaar is op het podium
  • Waarschijnlijkheid om verschillende soorten voertuigen wereldwijd in één fase te huren
  • Betrouwbare beoordelingsstructuur waarmee klanten de beste plannen kunnen kiezen. 
    VOORDELEN VOOR EIGENAARS
  • Ondersteunende fase voor huurbetaling
  • Overtuigende gadgets om klanten te trekken
  • Beoordelingssysteem dat eigenaars geleidelijk betrouwbaar maakt
  • Een cijfer dat logisch voor u blootlegt over de kwaliteit van 
    TOKEN DETAILS van inwonende en onwankelbare bewoners
\ MIX-marker 
PreICO prijs 1 MICS = 0.00071 ETH 
Prijs 1 MIX = 0.00085 ETH 
Bonus Beschikbare markt 
MVP / van het prototype van de beschikbare markt 
Plattform Ethereum 
BTC, ETH, XMR, accepteer XRP 
Soft-cap 1.000.000 USD 
Harde kist 30.000.000 USD 
Land Ierland 
Whitelist / KYC KYC

TOT SLOT:
Het streven MIX.RENT lijkt voor mij echt, voor alle accounts, empowerment te zijn, omdat het een succesvol bestaand bedrijf is met een groeiplan van activiteiten die loon opleveren. We kunnen allemaal de organisatie controleren door een voertuig te vragen. De inspanningen verzamelen is in staat, wereldwijd en vooral geregeld. Evenzo ging het streven in een associatie met PumaPay, wat hoge energie aantoont voor de organisaties van de fase voor assistenten.
VOOR MEER INFO OVER DIT PROJECT VINDT U RELEVANTE LINKS HIERONDER; 
Website: https://mixrent.io/
Whitepaper: https://mixrent.io/documents/wp_en.pdf
ANN Thread: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5059228.0
Telegram: https: // t .me / mixrent
Twitter: https://twitter.com/MixRent
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/mixrent/
Auteur: Ohene Kena Williams 
Bitcointalk URL: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2408807

0 comments:

Beoordeling op XPetroleum

XPetroleum is een hypermoderne oliestap die afhankelijk is van de Ethereum-blockchain met scherpe contracten.  XPetroleum produceert een ...