DOMINIUM - Het gedecentraliseerde vastgoedplatform

INVOERING     Ik verwelkom al mijn geliefde lezers voor weer een geweldig ICO-project, dit keer over de meest bloeiende industrie te...

INVOERING


    Ik verwelkom al mijn geliefde lezers voor weer een geweldig ICO-project, dit keer over de meest bloeiende industrie ter wereld nu ONROEREND GOED. Dit ICO-project brengt onroerend goed naar de crypto-wereld. Kan je het geloven !! De naam van dit ICO-project is Dominium.

WAT IS DOMINIUM

     Dominium is een gedecentraliseerde, gecoördineerde, vastgoedfinanciering, het plaatsen van onroerend goed en het organiseren van onroerend goed. Het is een algemene fase waarin de reguleringsdocumentatie voor vastgoedfinanciering wordt gestandaardiseerd en activa worden bepaald aan de blockchain in de buurt van onroerendgoedregelingen, verhuur en organisatie. Het organiseren van de Dominium hangt af van een jeugdketen van het Enthousiasme. 
    Dominium wordt verzekerd door een handelwijze van vastgoedactiva die een betaling uitvoert en zorgt voor de toekomstige verandering en instandhouding van de etappe. 
Dominium zal twee soorten tokens gebruiken. Het buurttoken van de kinderketen wordt DOM genoemd en klanten betalen via dat token handelskosten aan Dominium, waardoor het een utility-token wordt.

WAAROM DOMINIUM

    Vastgoedfonds, administratie en uitwisseling worden op deze manier aangemoedigd en herschikt. Dit maakt volledige vloeiende gedeelde winkeluitwisseling tussen speculanten mogelijk zonder de noodzaak van een reservesupervisor of buitenstaander. Het is duidelijk dat alle klanten moeten worden onderscheiden en op de witte lijst moeten worden gezet om de naleving van de wettelijke voorschriften te garanderen. De tweede fase aangeboden door Dominium is een gebruik van blockchain-innovatie voor het toezicht houden op enkelvoudige eigenschappen. 
     Vastgoedbeheerders, inwoners, specialisten en landdeskundigen kunnen gegevens over de blockchain vastleggen. Daarom zijn deze volledig gedecentraliseerde gegevens echt ongecompliceerd, ondoordringbaar en onveranderlijk door partijen die geïntrigeerd zijn door gegevens in hun voordeel op te nemen. Volledige eigendom en rechtlijnigheid ten opzichte van huurder, waarbij blockchain het grootste deel van het kroniekwerk voor zijn rekening neemt, zullen alle aspecten van de vastgoedadministratie en verhuuractiviteiten soepeler en verder ontwikkeld maken.

Afbeelding kan bevatten: tekst

HOE HET WERKT


       Om deel te nemen aan de onroerendgoedsector moet Dominium de fundamentele wetgevende aanwijzingen volgen. 
Organisaties kunnen ook een tokenized resource op het podium maken. Het is gecodeerd zonder enige voorbereiding op Java en is afhankelijk van een Proof of Stake-raamwerk, dat voorrang geeft aan de maat van het eigendom van een NXT-munt. Helemaal niet zoals andere blockchain-stadia, is het niet onderhevig aan blockchain-zwelling, omdat het niet afhankelijk is van de rekenkracht. 
      De Vigor Blockchain-as-an Administration Stage was gebaseerd op Nxt blockchain-innovatie. Kracht breidt Nxt uit voor gebruik in specifieke toepassingen die veelzijdigheid vereisen en zich onthouden van mijnen die vereist zijn door sommige blockchains te maken. Kracht is langs deze lijnen eveneens harteloos voor blockchain zwellen en uit te breiden wisselkoersen. 
Er zijn twee secties voor de Enthusiasm Stage - de Passion principe-keten en Youngster Chains.
Afbeelding kan bevatten: een of meer mensen, mensen die zitten en tekst

ICO DETAILS

 SOFT CAP voor de ITO zal € 2.500.000 zijn
 HARD CAP voor de ITO zal € 92.500.000 zijn  
TOTALE TOEVOEGING voor de ITO is 1.000.000.000 (één miljard) DOM-tokens

VOOR ITO

100.000.000 DOM-tokens
 Token Prijs is € 0,05 per DOM-token
 De witte lijst wordt op 1 juli 2018 om 12:00 CET geopend
 Betalingen voor reserveringen op een witte lijst kunnen worden gemaakt vanaf 14 augustus 2018 om 12:00 CET
 Openbare pre-ITO-verkopen gaan live op 15 augustus 2018 om 12.00 uur CET
 Geaccepteerde valuta: EUR, BTC, ETH, BCH, LTC, BNB, NXT, ARDR, IGNIS.

TOKEN VERKOOP

500.000.000 DOM-tokens tegen verschillende prijzen volgens de onderstaande tabel: Fase I (startend op 3 september 2018 om 12:00 CET) 0 tot 125.000.000 DOM-tokens tegen € 0,10 per DOM-token.

 Fase II (startend zodra de 125.000.000 DOM-tokens uit fase I zijn uitverkocht) 125.000.001 tot 250.000.000 DOM-tokens tegen € 0.15 per DOM-token.

 Fase III (startend zodra de 125.000.000 DOM-tokens uit fase II zijn uitverkocht) 250.000.001 tot 375.000.000 DOM-tokens voor € 0.20 per DOM-token.

 Fase IV (startend zodra de 125.000.000 DOM-tokens uit fase III zijn uitverkocht) 375.000.001 tot 500.000.000 DOM-tokens voor € 0.25 per DOM-token.

Ga voor meer informatie naar de verschillende onderstaande sites;


Auteurschap


0 comments:

Beoordeling op XPetroleum

XPetroleum is een hypermoderne oliestap die afhankelijk is van de Ethereum-blockchain met scherpe contracten.  XPetroleum produceert een ...